Eindweg ong

6587 AC Middelaar

€ 495.000,- k.k. Beschikbaar
Bekijk alle 10 foto's
Download bBrochure

Omschrijving

Ruime bouwkavel van 1.895 m2 voor het bouwen van één vrijstaande schuurwoning met eventueel bijgebouwen. De kavel ligt aan een rustige weg met vrij uitzicht over een landelijke omgeving.

De nog te bouwen woning (type schuurwoning) mag een maximale breedte hebben van 20 meter en een maximale diepte van 15 meter. De goothoogte mag maximaal 6 meter bedragen terwijl de bouwhoogte maximaal 9 meter mag zijn. Er mag nog voor maximaal 80 m2 aan bijbehorende bouwwerken gebouwd worden. Een en ander is verder terug te lezen via het online bestemmingsplan Eindweg 9, Middelaar (omgevingswet.overheid.nl). Deze is eveneens op te vragen via de makelaar.

Locatie.
De Eindweg is een rustige straat die via de westzijde het dorp Middelaar ontsluit. De kavel ligt in een kleinschalig nieuwbouwplan waar een oude agrarische bestemming heeft plaatsgemaakt voor wonen.
Middelaar ligt in de gemeente Mook en Middelaar dat de meest noordelijke gemeente in de provincie Limburg is. Het dorp ligt tussen de Maas en de St. Jansberg waardoor er voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers voldoende te beleven valt.

Bijzonderheden:
- de overdrachtsbelasting bedraagt 10,4%
- bouwrijp te maken door koper
- binnen de bestemming Wonen bestaat de mogelijkheid tot beroepsmatige activiteiten aan huis
- er geldt een volgens het beeldkwaliteitsplan een beplantingsplan voor het gehele nieuwbouwproject waarbij de scheidingen tussen de kavels zoveel mogelijk hagen en solitaire bomen komen. In het geval van deze kavel betreft het beukenhagen, lindes en een maasheg (meidoorn). Dit is reeds door verkoper uitgevoerd.
- er is een schets en prijsindicatie aanwezig van een mogelijk ontwerp op deze kavel. Informeer naar de gegevens via de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

  • Vraagprijs:€ 495.000,- k.k.
  • Status:Beschikbaar
  • Aanvaarding:Direct

Bouw

  • Bouwvorm:Niet van toepassing

Oppervlakten en inhoud

  • Perceel:1.895 m2
  • Inhoud:0 m3

Buitenruimte

  • Liggingen:Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
  • Tuintypen:Geen tuin
Ga naar de bovenkant