Fontein Makelaardij

De drijvende kracht achter Fontein Makelaardij is Maarten Fontein. Regelmatig omschreven als de makelaar zonder toeters en bellen, met kennis van zaken, goede bereikbaarheid, persoonlijk en prettig om mee te werken.

Maarten Fontein

Jouw persoonlijke NVM makelaar van de regio Nijmegen

Sinds 2006 run ik Fontein Makelaardij in de regio Nijmegen. Voordat ik met Fontein Makelaardij begon, had ik reeds 8 jaar ervaring opgedaan in de regio Nijmegen. In 2004 heb ik mijn carrière mogen bekronen met een NVM lidmaatschap. Sinds 1998 ben ik dus werkzaam in de woningmakelaardij en daarom durf ik ook te stellen dat ik ruime ervaring heb om ook jou te helpen. Of dit nu de verkoop van jouw woning betreft, of dat je een aankoopmakelaar zoekt of een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bij mij ben je gewoon aan het juiste adres.

Maarten Fontein

Jouw persoonlijke NVM makelaar van de regio Nijmegen

Fontein Makelaardij is sinds 2006 een zelfstandig NVM makelaarskantoor in de regio Nijmegen met makelaar Maarten Fontein als drijvende kracht achter de onderneming. Maarten heeft, voordat hij startte met Fontein Makelaardij, ruim 8 jaar ervaring opgedaan in de regio Nijmegen en heeft zijn carrière in 2004 mogen bekronen met een NVM certificering. Sinds 1998 dus werkzaam in de regio Nijmegen en daarom heeft Maarten ruime ervaring om ook jou te helpen.

Nuchtere aanpak betreffende alle facetten rondom een koopwoning

Fontein Makelaardij hanteert een nuchtere aanpak binnen wat soms een snelle wereld lijkt te zijn. Ik hou alle facetten rondom een koopwoning simpel en overzichtelijk voor je, het is per slot van rekening vaak spannend genoeg om een woning te kopen of verkopen. Samen met een professionele en persoonlijke benadering maakt dat ik jóuw makelaar ben! Bij mij weet je namelijk met wie je zaken doet.

Goede reviews!

Alle klanten van Fontein Makelaardij krijgen de mogelijkheid om zowel de aan- en verkoopbegeleiding als ook de bezichtiging te waarderen via een review. Deze komt ongecensureerd op deze site en op Funda te staan. Klik hier om mijn beoordelingen te lezen.

Goede reviews!

Alle klanten van Fontein Makelaardij krijgen de mogelijkheid om de aan- en verkoopbegeleiding te waarderen via een review. Deze komt ongecensureerd op deze site en op Funda te staan. Kijk daarvoor hieronder bij “beoordelingen”.

Afspraak op mijn kantoor

Wil je mijn kantoor bezoeken? Vul jouw gegevens in via onderstaande knop.

Plan een bezichtiging

Wil je een afspraak maken bij een woning die via mij te koop staat?

Beoordelingen

Kijk eens wat verkopers, kopers maar ook kijkers van mijn werk vinden… daar ben ik trots op!

Plan een bezichtiging

Wil je een afspraak maken bij een woning die via mij te koop staat?

Afspraak op ons kantoor

Wil je ons kantoor bezoeken? Vul jouw gegevens in via onderstaande knop.

Beoordelingen

Kijk eens wat (ver)kopers van de persoonlijke begeleiding vonden… daar ben ik trots op!