Jouw verkoopmakelaar in de regio Nijmegen

Je bent eruit, je wilt jouw woning of appartement verkopen en je zoekt een verkoopmakelaar in de regio Nijmegen. Ik zie iedere verkoop als maatwerk, dus je kunt rekenen op een persoonlijke en deskundige begeleiding.

Verkoop van jouw woning

Ik heb ruime ervaring als verkoopmakelaar in de regio Nijmegen met het verkopen van woningen en appartementen in elke prijsklasse en ik voorzie je van een gedegen, onderbouwd en vooral eerlijk advies.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat elke verkoop, ongeacht de prijsklasse, om een eigen verkoopstrategie vraagt.

verkoopmakelaar Nijmegen

Verkoop van jouw woning

Ik heb ruime ervaring als verkoopmakelaar in het verkopen van woningen en appartementen in elke prijsklasse en ik voorzie je van een gedegen, onderbouwd en vooral eerlijk advies.

Wilt u weten wat in jouw geval in mijn ogen de juiste verkoopstrategie en –werkwijze is? Dan kom ik dit graag vrijblijvend met je bespreken.

verkoopmakelaar Nijmegen

Persoonlijk

Fontein Makelaardij heeft doorgaans een klein aanbod van te koop staande woningen. Het gevolg hiervan is dat iedere verkoper persoonlijke aandacht krijgt. Je weet wie jouw enige aanspreekpunt is.

Persoonlijk

Fontein Makelaardij heeft doorgaans een klein aanbod van te koop staande woningen. Gevolg hiervan is dat iedere verkoper persoonlijke aandacht krijgt. Je weet wie jouw aanspreekpunt is!

Laat je gerust informeren over de mogelijkheden

Indien je meer wilt weten over de mogelijkheden van mij als verkoopmakelaar in de regio Nijmegen kun je het contactformulier invullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.