Taxaties woningen Nijmegen

Taxatie van een woning


Ook voor de taxatie van een woning of koopwoning bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij NVM makelaar zijn en ingeschreven staan in het register van Vastgoedcert en NRVT beschikken wij over de juiste opleidingen en diploma’s om voor diverse doeleinden een uitgebreid en alom geaccepteerd taxatierapport uit te brengen. Wij verzorgen ook NHG-taxaties via het NWWI.
Of het nu een rapport betreft voor de financiering van een koopwoning of voor de waardevaststelling van een woning voor de Belastingdienst, het is allemaal mogelijk en vaak ook op zeer korte termijn uitvoerbaar. Normaal gesproken heeft u een taxatierapport binnen 1 à 2 werkdagen na opname van het object in huis.
 


Mogelijkheden ten aanzien van taxatie woning
 

Er zijn verschillende facetten om rekening mee te houden zodra u een taxatierapport nodig heeft. Bespreek van te voren goed door waar u het rapport voor nodig heeft om een goed en degelijk rapport te ontvangen. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden ten aanzien van taxaties kunt u ons contactformulier invullen. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring