Hypotheken woning Nijmegen

Een goede hypotheek is belangrijk


Het is u natuurlijk niet ontgaan dat de huizenmarkt, en in het verlengde hiervan de hypotheken, de afgelopen tijd wat onzeker is geworden. Ook de NVM makelaar kan niet in de toekomst kijken en weet dus niet of de markt voor koopwoningen verder zal verslechteren of weer verbetert.

Wat we u wel kunnen laten zien is dat een veranderde markt ook voordelen kent. Deze hebben we voor u op een rij gezet in onze '7 redenen'. Daarnaast is uiteraard ook uw persoonlijke financiële situatie van belang. Laat u daarom goed adviseren door een NVM-aankoopmakelaar en hypotheek-adviseur. Zo kunt u weloverwogen een beslissing nemen.

Wij werken samen met , gevestigd in hetzelfde pand. De adviseur, Jeroen Pere, is uiteraard Erkend Hypotheekadviseur en kan vrijblijvend met u naar uw financiële plaatje kijken indien u een aangekochte woning wilt financieren of uw bestaande hypotheek wilt oversluiten.

Waarom nu toch in deze periode een woning kopen?

Jeroen Pere-hypotheekadviseur Huis&Hypotheek Nijmegen
1. De hypotheekrente voor een koopwoning is momenteel gunstig
De hypotheekrente is een belangrijke factor voor uw maandlasten. Omdat deze rente - historisch gezien - nog steeds erg laag staat, is een nieuwe hypotheek relatief goedkoop. Uw hypotheekadviseur kan u uitstekend adviseren of dat ook in uw situatie verstandig is.

2. U hebt meer keus, dus meer kans op uw droomhuis
Momenteel staan er relatief veel woningen te koop en ook gedurende een wat langere periode. Daardoor is de kans veel groter dat u een koopwoning vindt die precies bij uw wensen en mogelijkheden past. Uw NVM-aankoopmakelaar heeft het volledige aanbod voor u op een rij. Bovendien helpt hij u graag om uw huidige woning te verkopen.

3. De prijzen voor een koopwoning zijn realistischer geworden
De woningmarkt was jarenlang erg overspannen. Dat betekende dat de vraagprijs van een koopwoning in sommige gevallen meer door de emotie werd bepaald dan door de werkelijke waarde van het huis. Gelukkig is die tijd nu voorbij en heeft u meer zekerheid dat de prijs die u betaalt ook realistisch is.

4. U hebt nu een uitstekende onderhandelingspositie
Omdat er meer koophuizen op de markt zijn, staat u sterker bij onderhandelingen. Uw NVM-aankoop-makelaar weet als geen ander wat een realistisch bod is maar ook hoe u over de condities kunt onderhandelen. Zo weet u zeker dat u uw nieuwe koopwoning voor de juiste prijs koopt en onder de gunstigste voorwaarden.

5. Een koopwoning is op langere termijn een goede investering
Als u kijkt naar de ontwikkeling van de prijzen voor een koopwoning in de afgelopen decennia, dan ziet u dat deze nagenoeg altijd sterker zijn gestegen dan de ontwikkeling van de koopkracht. Hoe eerder u in uw leven een huis koopt, hoe gunstiger dat dus meestal is. Natuurlijk zijn er periodes geweest dat de prijzen van koopwoningen ook daalden en kan de NVM niet in de toekomst kijken. Op langere termijn bleek een koopwoning echter altijd een uitstekende investering te zijn.

6. De NVM No-Risk clausule voorkomt dat u blijft zitten met uw huidige koopwoning
Als u de aankoop van uw nieuwe koopwoning door een NVM-aankoopmakelaar laat begeleiden, zal deze vaak ook een goede koper proberen te vinden voor uw huidige woning. Mocht dit echter niet snel genoeg lukken, dan heeft u met de NVM No-Risk clausule een optimaal vangnet om te voorkomen dat u straks met twee huizen zit. Uw NVM-aankoopmakelaar vertelt u er graag alles over.

7. Met een NVM-aankoopmakelaar koopt u geen kat in de zak
Behalve de risico's van de markt, kan het kopen van een woning ook andere risico's met zich mee brengen. Denkt u maar eens aan verborgen gebreken die na levering aan het licht kunnen komen. Als u zich laat begeleiden door een NVM-aankoopmakelaar, kan hij u tegen verborgen gebreken verzekeren. Daarnaast behartigt hij uitsluitend úw belangen. Daarmee hebt u de zekerheid van een goede aankoop.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring