Mijn favorieten

Van Raaij tuinen

Tuinontwerp
 
Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, Van Raaij Tuinen maakt voor elk type tuin een ontwerp op maat. Heeft u zelf al een globaal idee? Of wilt u ons juist helemaal de vrije hand geven? Het kan allebei. Bij elk ontwerp doorlopen we drie stappen:
1. Een vrijblijvend en oriënterend gesprek
2. Inmeten, uittekenen en schetsen?
3. Overleg en vaststelling definitief ontwerp (2d)
Beleef met een 3D ontwerp en een animatie uw toekomstige tuin. Ook kunnen we een compleet beplantingsplan op maat maken. Dankzij onze uit- gebreide plantenkennis kunnen we elk ontwerp leveren: van minimalistische beplanting tot uitbundig bloeiende borders. Zo krijgt u de tuin die bij ú past.
 
Tuinaanleg
 
Of u nu een eigen ontwerp hebt of ons een passend plan hebt laten maken, we leggen uw tuin graag aan. 
Van Raaij Tuinen is een kleinschalig, flexibel bedrijf. We hebben korte lijnen met onze leveranciers en kunnen snel aan de slag. Omdat we uitsluitend met duurzame materialen werken, garanderen we u jarenlang plezier van uw nieuwe tuin. 
 
Tuinonderhoud
 
Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Van Raaij Tuinen kan alle soorten onderhoud voor u verrich- ten. We verzorgen het gazon, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.
We kunnen eenmalig aan de slag gaan, maar u kunt ook gebruikmaken van een onderhoudsabonne- ment dat volledig is afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe vaak we langskomen en welk onderhoud we verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig onderhouden tuin.
 
Huis verkopen?
 

  • Grasmaaier over het gazon. Stoepje aan de hogedrukreiniger blootstellen? Het maakt het plaatje een stuk frisser! 
  • Onkruidvrije borders, strak geknipte hagen, kortom een verzorgde tuin valt gelijk op bij bezichtiging van uw woning 
  • Ook ruimen wij de lege potten, tuingereedschap, overgebleven tegels, en kinderspeelgoed zo veel mogelijk op of voeren het af. 
  • Wij vullen de potten met vrolijke bloeiers, of kiest u voor een leuke buxus bol als u al niet meer in de woning woont? 
  • Diverse mogelijkheden voorafgaand aan de verkoop, Van Raaij Tuinen stemt ze graag samen met u af. 

 
Van Raaij Tuinen & Fontein Makelaardij
 
Uw tuin is een verlenging van de woning. Of u nu uw droomhuis heeft gekocht of u zet uw huis in de verkoop. Van Raaij Tuinen maakt uw droomhuis van Fontein Makelaardij compleet met een prachtige tuin of zorgt in samenwerking met Fontein Makelaardij voor het verkoopklaar maken van uw tuin.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring