Mijn favorieten

HWM Schoonmaak

Welkom bij HWM Schoonmaak
Leuk dat u interesse toont in ons bedrijf.  In verband met de aankoop of verkoop van uw woning bent u op zoek naar een serieuze en betrouwbare partner die u kan ontzorgen op het gebied van de schoonmaak. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden om uw woning zo mooi en voordelig mogelijk te presenteren. Maar ook voor een schoonmaakadvies bent u bij ons van harte welkom.
Sinds 2003 zijn wij de betrouwbare partner in de schoonmaak van vele tevreden relaties in de ruime omtrek van Nijmegen. Wij leggen ons toe op schoonmaak onderhoud van bedrijfspanden en de eenmalige schoonmaak van woningen naar aanleiding van verbouwingen of calamiteiten. Juist op dat laatste gebied heeft HWM Schoonmaak een goede reputatie hoog te houden. Vele woningbezitters zijn u reeds voorgegaan en dat heeft geresulteerd in vele tevreden klanten.

Foto’s ten behoeve van de brochure of website gaan gemaakt worden en u heeft zelf geen tijd om uw woning schoon te maken?
Schakel ons in en wij zorgen dat uw woning er schitterend schoon uitziet. Dit kan voor de binnenzijde maar tevens voor bijvoorbeeld het glaswerk aan de buitenzijde en denk ook eens aan de dak omlijsting.

Komt de Open Huizen Dag er weer aan? Bel HWM Schoonmaak en wij zorgen er voor dat u een heerlijk schone en fris ruikende en ogende woning aan al uw potentiële kopers kunt presenteren.

Huis gekocht, verbouwd en geen tijd of energie meer om vlak voor de daadwerkelijk verhuizing uw woning schoon te maken? Neem contact op met ons en wij zorgen dat u zonder zich te zorgen te hoeven maken over de schoonmaak met een gerust hart aan de verhuizing kunt beginnen.
Woning geërfd en de emotionele belasting is te groot om de woning te ontruimen?  
Neem dan contact op met een van onze adviseurs en zij kunnen u een compleet pakket aanbieden waarbij alle zorgen in deze moeilijke tijd volledig uit handen genomen worden.
HWM Schoonmaak werkt voor alle bovengenoemde situaties samen met NVM makelaars en voor relaties van Fontein Makelaardij kunnen wij deze diensten tegen een speciaal tarief aanbieden.
Benieuwd wat HWM Schoonmaak voor u kan betekenen? Bel of mail voor meer informatie.

Wij zijn te bereiken op 024 – 344 57 52 of via info@hwmschoonmaak.nl. Een kijkje nemen op onze website kan natuurlijk altijd. Check daarvoor www.hwmschoonmaak.nl.