Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Nijmegen

Waarom een eigen aankoopmakelaar meenemen op huizenjacht?

Bent u bang dat u teveel betaalt voor de aankoop van een woning? Of heeft u juist in deze tijd behoefte aan deskundige hulp om nóg scherper te onderhandelen? Of wilt u juist het contractuele gedeelte van uw koopwoning laten controleren? Allemaal goede redenen om contact met ons op te nemen, uw persoonlijke aankoopmakelaar.

aankoopmakelaar Nijmegen

Gratis aankoopbezichtiging.

Om u te laten ervaren wat onze werkwijze is bieden wij u een gratis aankoopbezichtiging aan. Dit werkt als volgt. U heeft een koopwoning op het oog en wij gaan geheel vrijblijvend met u mee de woning bezichtigen. Na afloop evalueren we samen de bezichtiging: u op basis van uw gevoel, wij op basis van onze expertise. U bent ons tot hier nog niets verschuldigd.

Hebben wij u kunnen overtuigen van onze toegevoegde waarde, dan nemen we samen de courtage door. Deze courtage bent u ons pas verschuldigd als we daadwerkelijk tot een succesvolle aankoop zijn gekomen. Komt het om welke reden dan ook uiteindelijk niet tot een aankoop, dan betaalt u ons niets. Met andere woorden we werken op basis van no cure, no pay.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden ten aanzien van aankoopbegeleiding kunt u ons contactformulier invullen. Laat u overtuigen door de kracht van aankoopmakelaardij!

Download: flyer aankoopopdracht.

Kijk ook eens op www.aankoopmakelaar-nijmegen.com om onder andere de lijst van woningen te zien waarbij wij reeds succesvol hebben bemiddeld.
 
 

 
 

Meer info