Aankoopmakelaar Nijmegen

Waarom een eigen aankoopmakelaar meenemen op huizenjacht?

Bent u bang dat u teveel betaalt voor de aankoop van een woning? Of heeft u juist in deze tijd behoefte aan deskundige hulp om nóg scherper te onderhandelen? Of wilt u juist het contractuele gedeelte van uw koopwoning laten controleren? Allemaal goede redenen om contact met ons op te nemen, uw persoonlijke aankoopmakelaar.

aankoopmakelaar Nijmegen

Gratis aankoopbezichtiging.

Om u te laten ervaren wat onze werkwijze is bieden wij u een gratis aankoopbezichtiging aan. Dit werkt als volgt. U heeft een koopwoning op het oog en wij gaan geheel vrijblijvend met u mee de woning bezichtigen. Na afloop evalueren we samen de bezichtiging: u op basis van uw gevoel, wij op basis van onze expertise. U bent ons tot hier nog niets verschuldigd.

Hebben wij u kunnen overtuigen van onze toegevoegde waarde, dan nemen we samen de courtage door. Deze courtage bent u ons pas verschuldigd als we daadwerkelijk tot een succesvolle aankoop zijn gekomen. Komt het om welke reden dan ook uiteindelijk niet tot een aankoop, dan betaalt u ons niets. Met andere woorden we werken op basis van no cure, no pay.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden ten aanzien van aankoopbegeleiding kunt u ons contactformulier invullen. Laat u overtuigen door de kracht van aankoopmakelaardij!

Download: flyer aankoopopdracht.

Kijk ook eens op www.aankoopmakelaar-nijmegen.com om onder andere de lijst van woningen te zien waarbij wij reeds succesvol hebben bemiddeld.
 
 

 
 

Meer info

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring